Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Vad hände/händer?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Vad hände/händer?

Thread Messages in thread:

reply Re: Vad hände/händer? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 24 Dec 2010 21:32
question Vad hände/händer? , ****** , 24 Dec 2010 20:55
 156819. To top of pageTop   Next message down
Vad hände/händer?
From: ******
Date: Fri, 24 Dec 2010 20:55:07 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hon 20 jag 28. Träffades för ca 1 år sen o flytta ihop för 2mån sen. I början av december blev hon konstig efter sitt månatliga träff med sin "utvecklingsteurapeut"(typ healing) hon kom hem från healingen och var nere.

Dagen efter sa hon att "det kanske inte var meningen att vi skulle va ihop, men jag älskar ju dig" och ville ha en "prövoperiod", jag bara????. Grejen var att jag har oxå testat detta healing men ja fick inte ut något av dessa träffar och sa till min sambo att jag inte trodde på det. Då blev hon jätteledsen och förbanad på mig.

Dagen efter var det så dax för henne att åka till healingkvinnan som jag beskrivit ovan. Jag har försökt att vara henne tillags och hon har visat stor kärlek tillbaka då och då,kort sagt så har vi levt som ett par,inkluderat sex och hela den biten.

Bitvis har jag dock känt att något inte stämmer och har varit ganska rädd att det ska ta slut, samtidigt så har hon visat kärlek och vi har handlat möbler och annat till kåken för bara 3 dar sen och samtidigt passa jag på och handlade ett fint smycke plus örhänge till henne(hon valde ut skiten och jag betala).
Så i lördags blev vi fulla på ett julbord och då blev hon kall mot mig igen, väl hemma ställde jag henne mot väggen och undra hur faan hon kunde hålla på som hon gjort med möbler och grejer till kåken och att ibland va jäkligt kall för att nästa dag va kärleksfull, hon grät och svara att hon inte visste varför.

Det sluta med rejält hårda ord från min sida och att jag inte ville ha henne i huset om hon höll på sådär. hon stack hem till sina päron och jag skicka ett sms där jag kalla henne "jävla fitta" och att hennes grejer fanns på tomten(jag tömde hennes garderob på tomten). Dagen efter kom hennes mamma?,pappa?, farbror?? och hon själv.
Hennes morsa sa att "nu får det va nog man kan inte ta hur mycket skit som helst". jag stod där, rejält nedtryck i skorna. Mamman fortsatte "nu ska vi hämta alla hennes grejer, detta har varit på gång ett tag".

Jag sa att jag kände mig lurad då vi köpt grejer till kåken,julklappar till varandra,gosat och pussat varandra för bara 2-3 dar sen. Jag drog och kom tillbaka nästa dag för att se ALLT utom mina grejer va borta.
En lapp från henne där det stod att hon ville träffa mina hundar och när allt lugnat sig ville hon ses. Jag skicka sms där jag skrev att hon sårat mig oxå med sitt kalla beteende och att jag stannat hos henne var pga kärlek.

Hon skicka tillbaka "du ska veta att jag älskade dig med,jättemycket, kram". Imorgon skulle vi ses men jag ska åka slalom och träffa kompisar.
Detta skrev jag, plus att jag skrev att jag skulle vara i huset hela dagen på torsdagen så hon kunde komma när hon ville, till henne ca 17 och hon skicka tillbaka 23. men då var det inget "kram" med i hennes sms, hon hoppades jag skulle ha roligt och skrev "vi hörs" som sista mening. På torsdagen gick jag o köpte tidningen och då till min stora förvåning så stod hon o arbeta i kassan. Jag bad om ursäkt och vi sa hejdå till varandra som man gör när man går. Hon dök senare upp på kvällen men kom bara för att hämta sin post,hon frågade om hon fick hälsa på mina hundar oxå(?). Nu på julafton skicka hon en julhälsning via sms. Jag har inte hört av mig alls via sms sedan i tisdags.

Nu till min fråga, hur ser ni på detta? jag är ganska chockad och förvånad fortfarande.//

 156823. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Vad hände/händer? (Reply to: 156819 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 24 Dec 2010 21:32:00 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Ta kontakt med flickan och försök förstå hur hon ser på det som hände. Det kan vara så att hon är lika chockad och förvånad som du, över hur du var mot henne. Om ni har svårt att tala med varandra, kan ni gå till en parterapeut tillsammans. Bor ni i Stockholmstrakten, får ni gärna beställa tid hos mig.
You are not logged in
Today's date: Tue, 21 Aug 2018 06:01:39 +0200
KOM 2002