Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Livskvalité och sexuella relationer
  ** Re: Livskvalité och sexuella relationer
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (sad)  Livskvalité och sexuella relationer

Thread Messages in thread:

reply ** Re: Livskvalité och sexuella relationer , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 19 Dec 2010 20:52
sad Livskvalité och sexuella relationer , ****** , 19 Dec 2010 20:32
 156689. To top of pageTop   Next message down
Livskvalité och sexuella relationer
From: ******
Date: Sun, 19 Dec 2010 20:32:01 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

sad
Hej!
Jag har studerat mitt beteende samt mitt sexuella beteende ett tag nu och har en del frågor som jag hoppas på att kunna få svar på eller ialla fall bolla bollen med..

Jag kan känna att jag i min vardag har ett undermedveten stress som gör mig matt och till och från apatisk, då jag inte kan sätta fingret på stressen tror jag dock att den har Mycket att göra med ( även vise versa) min för tidiga utlösning. Jag har i flera år gjort mina knip övningar, jag jobbar alltid med start och stopp tekniken och har varit hos läkare ang detta och testat prilligy vilket jag dock inte rekommenderar men hjälper ibland och till viss del.
Har testat olika hälsokostare men dom har oftast haft nån jobbig Bieffekt eller varit helt meningslösa.
Då jag ger mig på att försöka lösa mitt problem med stress för att lösa mitt problem med de sexuella märker jag då att det är den tidiga utlösningen som ligger till grund för min stress och allmänna ohälsa. I övrigt är jag hälsosam och tränar mycket. Och mina möten med läkare slutar i att jag får känslan av att det inte är intressant med fall som inte går att lösa.
Vad skall jag göra?
Hur botar jag min tidiga utlösning för att kunna lösa min stress som tillsammans oftast leder till en kart men djup depression ?

Har varit i kontakt med urologer men som oftast inte är kunniga inom ämnade då dom själva utger sig för att vara specialister i ämnet.

Ett problem som jag också märker börja arta sig är att när jag kniper åt när jag skall få utlösning och lyckas så tappar jag oftast ståndet och när jag sedan jobbar upp detta så kommer hårdheten tillbaka i samband med källan av att komma igen! Där av blir start och stopp tekniken väldigt "konstig"

På nått sätt känns det som att detta är de enda som är problem i mitt liv och att detta problemet drar till sig mycket annat i beteendet som gör mig väldigt självsäker i min personlighet. Känns som om problemet har format stora delar av min personlighet och det känns även som om man hamnar mellan stolarna när man söker hjälp ( dyr hjälp).
Hoppas på så många tips å råd som du har och till vad eller vilka jag kan vända mig.
Mvh
 156691. To top of pageTop Previous message Previous message  
** Re: Livskvalité och sexuella relationer (Reply to: 156689 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 19 Dec 2010 20:52:42 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Har du läst vår artikel om för tidig utlösning? Har du prövat de behandlingar som beskrivs där?

Det kan vara så att stress och prestationsångest är en bidragande orsak till dina problem. Kan du försöka ta det lugnt och sträva efter att ha det skönt tillsammans med din partner, inte sträva efter orgasm till varje pris.
You are not logged in
Today's date: Tue, 14 Aug 2018 23:53:55 +0200
KOM 2002