Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ska jag lämna min pojkvän?
  Re: Ska jag lämna min pojkvän?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  Ska jag lämna min pojkvän?

Thread Messages in thread:

reply Re: Ska jag lämna min pojkvän? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Dec 2010 11:06
plain Ska jag lämna min pojkvän? , ****** , 11 Dec 2010 02:19
 156404. To top of pageTop   Next message down
Ska jag lämna min pojkvän?
From: ******
Date: Sat, 11 Dec 2010 02:19:35 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
Hej.

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart tre år. Vi hade det jätte bra det första året, det andra året gick sådär och vi separerades två gånger men hittade tillbaka till varandra igen. Nu är vi inne på vårt tredje år och det känns som att om jag bara höll tyst och inte påpekade våra problem skulle vi (enligt honom) ha det perfekta förhållandet.
Våra problem började med att jag klagade på att vi inte hittade på saker med varandra, att vi inte spenderade tid med varandra utanför lägenheten. Jag var helt enkelt trött på att "bara" titta på film och ligga i soffan med varandra hela tiden. Hans svar till detta är "varför ska jag göra något jag inte tycker om att göra?"! Under en period hade vi ekonomiska problem och då förstod jag att vi inte kunde "hitta på" saker med varandra hela tiden, men jag lyckades inte ens få med honom ut på en promenad! Det var alltid antingen för kallt,för varmt eller så hade han annat att göra.
Det andra problemet som jag går runt och tänker på är att vi inte fungerar ihop i sängen. Jag vill ha det lite mer romantiskt då och då medan han är helt tvärtom. Jag har försökt ge honom det han vill ha i sängen men jag får inget tillbaka. Han vägrar blankt att ge mig lite förspel!!

Jag vill påpeka att han har många drag som jag letar efter hos en man, som är extremt viktiga för mig men jag undrar om jag ska "nöja" mig och bara hålla tyst, försöka lösa våra problem på något sätt eller bara göra slut?

Våra problem kanske låter barnsliga men det känns som att jag VERKLIGEN behöver det här, känslan jag får av att se andra par spedera tid med varandra eller om jag ser en kompis få hem några rosor från pojkvännen har fått mig att gråta otaligt många gånger!

Vad är det jag inte har, vad är det jag inte ger honom, vad är det jag gör fel för att han inte ska vilja "uppvakta" mig??
Han är student och arbetar samtidigt men en dag i veckan borde han kunna sätta åt sidan för att vara med mig??
Vi funkar jätte bra som par om man bortser från de här grejerna, det känns som att vi har varit gifta i 50 år!

Jag behöver verkligen hjälp!! Vad ska jag göra??!!Tack på förhand
 156407. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Ska jag lämna min pojkvän? (Reply to: 156404 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 11 Dec 2010 11:06:29 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Problemet kan vara att du klagar i stället för att önska. Pröva istället med att säga: "vill du följa med mig ut på promenad?" eller "skulle du vilja tillfredsställa mig först?"

Visa dig inte missnöjd om han säger nej, utan fortsätt att be vänligt om det du vill ha och visa uppskattning, när han gör dig nöjd.
You are not logged in
Today's date: Sun, 24 Mar 2019 07:11:10 +0100
KOM 2002