Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Förvirrad förälskad - hjälp
  Re: Förvirrad förälskad - hjälp
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Förvirrad förälskad - hjälp

Thread Messages in thread:

reply Re: Förvirrad förälskad - hjälp , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 30 Mar 2010 21:14
question Förvirrad förälskad - hjälp , ****** , 30 Mar 2010 14:20
 147900. To top of pageTop   Next message down
Förvirrad förälskad - hjälp
From: ******
Date: Tue, 30 Mar 2010 14:20:04 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag är en gift kvinna med barn. Har inlett en relation med en gemensam vän till vår familj. Den här killen har en tjej sen 10 ar tillbaka, inte gift för att han vill inte gifta sig, men de bor tillsammans.
Han är mycket upptagen med jobb och har inte kunnat träffats privat för mycket. Vi skriver email och sms till varandra och det är så vi flörtar mest.
För ett par veckor sedan skrev han att han har blivit förälskat i mig och jag känner samma för honom. Vi har pratade vad detta skall leda till och han sade att han kan inte lämna hans tjej för att han älskar henne som en syster men att de inte har det sentimentalla biten i deras relation, och om hon lämnar honom OK men han kan inte lämna henne. Vill inte såra henne och han vill inte att vår relation blir känt heller.Han sade ocksa om vi båda hade varit ensama, utan partner, skulle saker kunna vara annorlunda.
Men jag är kär i honom och han säger att han också är, men på ngt sätt så har han börjat bete sig lite konstigt, lite undvikande.
Jag har frågat honom om han har känslor för mig och han sa ja, men han sade att han kan vara mycket känslig också. Men trots allt så är han mer tillbakadragen och smsar inte som innan, svarar knappt på mina sms. Han ringer mig och säger att han inte hinner eller gillar skriva sms och förädrar att ringa. Han säger att han vill ha mig och saknar mig.
Jag vet ej vad jag skall tro. Varför hör han inte sig av som innan? Trots att han har sagt att han har känslor för mig, varför undviker han mig? Jag skriver alltid till honom och frågar om att träffas trots att det inte blir många tillfällen eftersom han är för upptagen. men jag måste inse vad han vill för att kunna vet vad jag vill göra. Tack!
 147911. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Förvirrad förälskad - hjälp (Reply to: 147900 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 30 Mar 2010 21:14:24 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

En man, som känner sig jagad av en kvinna, drar sig undan. Sluta kontakta honom och låt honom höra av sig. Hör han inte av sig, är han inte längre intresserad.

Den gemensamma vännen till er familj börjar kanske inse hur pinsam situationen kan bli, om sanningen kommer fram.
You are not logged in
Today's date: Mon, 28 Nov 2022 06:03:49 +0100
KOM 2002