Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Relationsproblem
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Relationsproblem

Thread Messages in thread:

reply Re: Relationsproblem , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 18 Nov 2009 17:23
question Relationsproblem , ****** , 18 Nov 2009 09:50
 143713. To top of pageTop   Next message down
Relationsproblem
From: ******
Date: Wed, 18 Nov 2009 09:50:41 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag hoppas få svar på några frågor. Jag vill veta vad man har rätt till i ett äktenskap och inte rätt till. Min man är oerhört nyfiken, och däri ser jag svartsjuka. Vi kan gräla ordentligt! Ta t.ex en internetsite, var jag har både kvinnliga och manliga vänner. Han är svartsjuk på några av dem och tror tydligen att jag är på nåt sätt intresserad av dem. Han följer nog med vad jag skriver och vad folk svarar till mig.
Är det rätt av honom att han är svartsjuk på sånt? Han har själv både manliga och kvinnliga vänner, jag känner alla förstås av dem och de hör till bekantskapskretsen, medan männen jag har som vänner inte gör det. Det är jobbarkompisar bl.a
Jag har märkt hans svartsjuka redan tidigt. Bara för att jag är glad av mig, så t.ex om jag skrattar och har roligt ilag med män som är en kusin eller min systers man, så blir han irriterad och börjar gräla. Jag är väldigt hetlevrad när han börjar tala så jag ger tillbaka med irritation och grälet är igång!
Jag är social av mig, det är inte han! Ibland tvingas jag gå på kalas ensam, t.o.m när vi firar min bror eller nåt liknande, går jag ensam med barnen för att han inte bryr sig om att komma. Jag vet inte varför, om han har nånslags fobi eller vad det är?
Jag har svårt att förstå mig på honom. Han kan vara så irrieterande!! Och när han inte är på humör så sitter han bara och kollar på TV och inte bryr sig om att hjäla till. Vi har 4 barn! Och under 12 års period är det jag som badat dem, borstat tänderna på dem, hjälpt till med läxorna, tvättat kläder mm mm Det enda han hjälper till med är att plocka bort disken, och då tycker han att han gjort sitt!
Sen kommer vi till detdär med kramsjuka som jag kallar det. Min man är otroligt less på mig för att jag inte ger honom kramar så ofta som han vill. Varje dag borde jag finnas där för honom och kela med honom! MEN hur ska jag HA tid med SÅNT???
Och jag har blivit ganska kall, så jag hatar allt med kramar. Sen är han den envisaste mänskan på jorden. Om vi diskuterar nåt, så hör han inte på mig, han bara tjatar om varför jag inte vill det och det och aldrig lyssnar han på vad jag säger när jag förklarar.
Det är alltid bara jag som felar!
Jag hoppas ni ger mig svar för jag är så oerhört trött på honom. I min tanke finns skilsmässa, men har man 4 barn så går det inte, och han skulle aldrig klara av det. Så jag hoppas på tips, så att vi kan göra vardagen bättre. Nu när vi diskuterar blir det bara irritation varje gång!
 143722. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Relationsproblem (Reply to: 143713 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Wed, 18 Nov 2009 17:23:10 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Har ni möjlighet att börja i parterapi? Ni behöver hjälp att hitta lösningar på alla problem.

Ett tips är att inte kritisera din man, utan be vänligt om de du vill att han ska göra för dig och visa uppskattning, när han gör dig nöjd.




You are not logged in
Today's date: Fri, 29 Mar 2024 11:56:15 +0100
KOM 2002