Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
 
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  

Thread Messages in thread:

reply Re: , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 07 Sep 2009 18:40
question ------ , ****** , 07 Sep 2009 13:07
 141285. To top of pageTop   Next message down

From: ******
Date: Mon, 7 Sep 2009 13:07:11 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Jag har en fråga som jag bara måste få svar på. Det handlar om psykologi. Ska försöka att fatt mig kort.

Det är så här. Min syster (40 år) separerade för ca 1,5 år sedan, efter ett ca 20 årigt förhållande. De har en son som snart är 17. Han bor hos sin far (han ville det men har nu kommit till att han vill bo hos sin mamma med-alltså min syster) Min syster träffade en ny man ca 7 månader efter separationen. Men de bor ej ihop ännu. Utan har varsin lägenhet.

Det jag vill komma till nu är att hon blev så väldigt konstig och underlig då. MYCKET KONSTIG. EN HELT ANNAN PERSON. Hon slutade att höra av sig till mig. Även till min mor och far. (hon är alltså fortfarande oerhört konstig och underlig i nuläget)

Vi är som luft för henne. Även hennes son. Hon bryr sig knabbt om han heller vilket har lett till att jag har varit OERHÖRT ARG och försökt att prata med henne men hon vill inte. Jag har skickat brev och mail men det känns som att hon är helt blockerad. Jag/Vi är mycket ledsna, chockade och arga. För har man skaffat barn så sviker man det ALDRIG har jag sagt till henne. Hon svarar ej på mina frågor. Jag har massor av frågor till henne. Varför hon är sådan här. Vad är det med henne mm.

När hon är hos mor och far så är hon där typ en kvart, kan knabbt sitta still, orolig, kryper i benen. Det ser ut som hon tröttnat på oss. Hon är i en slags bubbla på något vis. Det går inte att få kontakt med henne liksom. Hon är ytlig och pratar bara allmänt. Vi gör ingenting ihop sedan länge. Hon struntar i oss. Det är precis som att någon sagt till henne att hon ska undvika oss.

Nu undrar jag vad som har hänt i hennes hjärna? Hur kan man bli sådan att man struntar i sina nära och kära? Kan man verkligen bli så här konstig? Att strunta i sitt barn? Och oss? (Ja hon har även struntat i vissa av hennes kompisar med, men inte alla.)
Kommer hon att komma ur denna bubbla som hon är i? VAD SKA JAG/VI GÖRA??? Jag ser att hon mår dåligt pga någonting MEN hon kan inte prata! Jag har försökt men inte lyckats. Jag vill ju hjälpa henne att få hjälp om det behövs.
Man kan väl inte bli så här tokig för att man hittar en ny man. Så får det ju bara inte vara!

JAG MÅSTE FÅ SVAR FÖR VI ALLA MÅR JÄTTEDÅLIGT!

Mvh Jag


 141303. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: (Reply to: 141285 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 8 Sep 2009 09:08:40 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Eftersom förändringen inträffade, när din syster träffade den nya mannen, kan det ha med det att göra. Är det möjligt för dig att få tala med honom? Kanske kan det ge dig klarhet i vad som har hänt med din syster.




You are not logged in
Today's date: Fri, 29 Mar 2024 11:06:07 +0100
KOM 2002