Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Svartsjuka
  Re: Svartsjuka
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Svartsjuka

Thread Messages in thread:

reply Re: Svartsjuka , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 08 May 2009 08:07
question Svartsjuka , ****** , 28 Apr 2009 23:27
 138204. To top of pageTop   Next message down
Svartsjuka
From: ******
Date: Tue, 28 Apr 2009 23:27:30 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej Gunborg! Jag ær tillsammans med min sambo sen 9 månader tillbaka, och han har 2 barn sen førr. Och jag har inga barn sen førr, jag ær 22 och han ær 28. Dottern har han varannan helg och på lov. Och sonen 1 gång i månaden och lov. Men kænner en så stark svartsjuka før dottern. Har hænt flera gånger att jag børjar gråta, før jag e svartsjuk och kænner mig utanfør.. Før att det e min sambos barn och inte mina. Och att han tycker om fler æn mig. Har aldrig vart med en kille som har barn førut, men det hær har tydligen vart kænsligt før mig. Annars har vi ett jætte bra førhållande, vi ær ærliga mot varann har kul i hop, och kan prata om problem.. I bland har den hær svartsjuks kænslan vart så jobbig, så jag har kænt att jag int e orkar stanna kvar. Men samtidigt vet jag att jag skulle bli førkrossad, om jag skulle gå.. Jag har aldrig upplevt en sån hær kærlek, och han ær oxå min bæsta væn. Men vill kunna sluta vara ledsen, sur och arg. Och læra mig hantera det hær. Kan oxå berætta att jag hade en vældig trasslig barndom, fick inte alls mycket uppmærksamet væxte upp i fosterfamilj med 2 andra barn, som var førældranas biologiska barn, jag kænde ofta førut att jag inte hade några band. Kanske det hær med sambons dotter kan ha någe med min svartsjuka och barndom att gøra. Fick ingen kærlek nær jag væxte upp, fick inte høra att jag var bra. Blev psykiskt misshandlad i 10 år. Skulle gærna vilja ha tips av dig.. Och skulle bli glad om du svara på mitt mail. Tack på førhand mvh/
 138445. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Svartsjuka (Reply to: 138204 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 8 May 2009 09:12:54 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det är vanligt att det uppstår svartsjuka mellan mannens dotter och hans ny kärlek. Hans barn har rätt till ovillkorlig kärlek från sin pappa. Om ni vill fortsätta er relation, får det inte gå ut över dem.

Män vill ofta träffa sina barn tillsammans med sin nya partner, men föreslå ändå att ni två träffas på tider, när han inte har ansvar för sina barn. Har man satt barn till världen, är det ens skyldighet att ge dem en bra uppväxt.

Jag har träffat många unga vuxna som fått psykiska problem till följd av slitningar med styvföräldrar. Visst förstår jag hur svårt du har det, men det får inte bidra till att du förstör för andra. Sök därför snarast psykoterapeutisk hjälp för din svartsjuka.
You are not logged in
Today's date: Tue, 25 Sep 2018 09:02:21 +0200
KOM 2002