Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Inget samliv
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Inget samliv

Thread Messages in thread:

reply Re: Inget samliv , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 02 May 2009 19:04
question Inget samliv , ****** , 30 Apr 2009 23:33
 138251. To top of pageTop   Next message down
Inget samliv
From: ******
Date: Thu, 30 Apr 2009 23:33:20 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag och min fru har varit gifta i 21 år. Har två barn, en dotter snart 22 år blev mamma själv rätt nyligen,en som på 19 år. Problemet är att vi inte haft samliv med varandra på över 10 år snart. Det finns inget intresse från någons sida. Ingen annan beröring förkommer heller varken kramar eller kyssar från någons sida. Jag har nog alltid själv haft svårt med beröring i hela mitt liv. Det vart inte bättre när våran dotter fick besked att hon hade cancer ( synovialt sarkom ) i sitt högra knä i mars 2006. Trots 18 år så genomgick hon cytostatika behandling på Astrid Lindgren Barnsjukhus. Nu tre år efter har det bra med henne och hon har nyligen blivit mamma till en flicka. Vi vart bägge sjukskriva efter beskedet om dotterns cancer. Min fru bara i några månade men jag har varit sjukskriven i över år snart.

Under denna tid har jag fått hjälp av psykolog, fått beröringsmassage (taktilmassage)därav börja lära mig att tåla beröring.
Lärt att kramas inte är så farligt som jag trodde. Men när försöker krama eller kyssa min fru blir hon stel som en pinne och tycker att jag bara är jobbig. Jag kramar nog mer mina arbetskamrater än min fru. Jag har under sjukskrivning bytt arbete fån en mansdominerat jobb till ett kvinnodominerat jobb på en friskvårdsanläggning där jag rehabtränar och trivs bra.

Att skaffa en älskarinna och vara otrogen är inte inget för mig. Jag tillfredsställer mig själv med onani ibland men inte så ofta. Men tycker inte att detta ger något utan det är bara jobbigt.

Fick ett ryck och fick för att jag var homosexuell och börja ta kontakt med homosexuella män via onani.se. Fick kontakt med en kille för att vi skulle bli runkkompisar men jag drog mig ur för det kändes inte rätt. Har gjort några saker som jag nu i efter hand skäms för. Onanerat medans jag chattade men annan kille samt spela en snutt där jag onanerade och fick utlösning och skickade detta via mms det till en kille. Får erkänna att detta gjorde mig upphetsad och jag blir sexuellt upphetsad när jag ser en man med erektion på bild. Men jag skulle aldrig tänka mig att ha sex med annan man för bara tanken får mig att må illa. Har tanke på att skaffa något sexhjälpmedel som en lösvagina men jag vet inte om jag vågar det. Jag vill ha ett samliv med beröring och kärlek men det känns som om det är kört för min del. Åtminstone med min fru är det. Vad skall man göra är är min fråga till dig. Tacksam för svar.


 138281. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Inget samliv (Reply to: 138251 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 2 May 2009 19:04:22 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Kanske kan ni bo på varsitt håll under en tid, för att du ska komma underfund med, hur du vill ha det. Kanske längtar du tillbaka till din fru efter en tid, eller så hittar du någon annan, som kan ge dig det du drömmer om. Kanske din fru tar dig för given och upptäcker att hon älskar dig, om hon riskerar att förlora dig.
You are not logged in
Today's date: Sat, 22 Sep 2018 18:47:14 +0200
KOM 2002