Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  OTROGEN
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  OTROGEN

Thread Messages in thread:

reply Re: OTROGEN , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 27 Apr 2009 11:50
question OTROGEN , ****** , 27 Apr 2009 11:22
 138137. To top of pageTop   Next message down
OTROGEN
From: ******
Date: Mon, 27 Apr 2009 11:22:26 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Jag behöver verkligen proffsråd.
Har tidigare år jobbat mycket med mig själv och mått bra.
Men nu är det som att helt plötsligt så har allt som jag jobbat med försvunnit,självkänslan och självförtroendet har flyttat ut och en händelse i påsk har gjort att jag totalt tappat greppet.Jag skäms över mig själv nått så fruktansvärt och jag vet inte hur jag ska gå vidare för varje dag så växer paniken och min självkontroll bara försvinner.
Det stora problemet är att jag har varit otrogen vilket enligt mig är ett tecken på att det är något fel på förhållandet och något som jag aldrig har gjort tidigare. Tidigare har jag alltid funderat över om det är värt att kasta bort alla dessa år som vi varit tillsammans mot en natt med någon annan. Svaret har alltid varit nej.
Men i påskas så helt plötsligt försvann den tanken och jag hade sex men en kompis.
Det har inte bara varit en gång utan två sexuellt och sen på ett mer flörtigt plan. Har pratat med varandra varje dag nästan. Igår var vi på bio och han höll på med mina fingrar under jackan...Han har sambo,barn ett till på gång,hus..osv. Han tycker inte detta är något större problem utan han tycker det är ok eftersom vi är i samma umgängeskrets... Han vill ha sex eftersom han inte får något hemma.
Men jag blir förvirrad när han håller på o tar på mig och mina känslor för honom börjar jag bli rädd för.Försöker hålla mig ifrån honom men varje gång jag försöker så smsar han eller så ska vi träffas ett helt gäng (där han o hans sambo ingår) och göra något.Och då är det kört. Laddningen mellan oss kommer ju tillbaka.Och jag är knappast oskyldig jag heller. Jag är jätteattraherad av honom något som jag egentligen inte vill vara....
Han har inga problem att låtsas som ingenting och säger att han har ett bra förhållande med sin sambo (vilket jag synar) medans jag mår enbart illa och jag fungerar helt enkelt inte.
Jag har en underbar dotter som även hon känner att jag inte är på ett medvetet plan.Har tappat fokuset...Vet att jag beter mig ruttet mot min sambo.Är som jag har stängt av helt känslomässigt mot honom. Borde göra slut men jag har så svårt att bryta upp från allt vi har byggt upp under 7 år Det är inte bara...Vi har hus och barn tillsammans.Borde jag kämpa vidare med vårat förhållande och lägga detta bakom mig? Hur gör jag?? Jag känner mig totalt misslyckad.
MVH
T
 138139. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: OTROGEN (Reply to: 138137 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 27 Apr 2009 11:50:57 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Vad tror du kommer att hända, när historien uppdagas och alla får reda på var som har hänt? Är du beredd att ta den smällen? Kommer din sambo att vilja fortsätta med dig? Kommer din älskares sambo att vilja fortsätta att vara vän, om hon får reda på vad som hänt? Hur skulle det kännas för dig, om din sambo hade ett förhållande med någon i bekantskapskretsen?
You are not logged in
Today's date: Sun, 23 Sep 2018 23:48:30 +0200
KOM 2002