Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
 
  Re:
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  

Thread Messages in thread:

reply Re: , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 26 Apr 2009 13:22
question ------ , ****** , 25 Apr 2009 19:33
 138116. To top of pageTop   Next message down

From: ******
Date: Sat, 25 Apr 2009 19:33:33 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej! har snart varit separerad ett år ifrån ett nästan 20-årigt förhållande med 5 barn.Träffar en ny man sen i somras...vi har haft ett stormigt förhållande praktiskt taget hela tiden.Nu är han en krogkille som levt detta liv i 5-6 år..är 37 år..inga barn.Han åkte skidor hela sin ungdom upp till 30 år..började läsa en utbildning på 5 årefter det.Han började festa vid 28-års ålder och när han pluggade så festade han varje fre o lör.tog hem oftast nya tjejer,hade sex...och sen på söndagen återgick han till att ägna all sin tid att plugga. Nu har vi träffats en hel del...vi är ihop hela veckorna med undantag på fre o lör...när han går ut..han har gått ut lite mindre senaste tiden. Men!...det som jag var rädd för skulle hända har hänt!! Han var otrogen för 4 veckor sen när han varit ut..han sa att det beror på att han har problem...som han även sagt att han har haft..men aldrig förklarat förrän nu..jag trodde att det hade mest med spriten att göra.Han säger att han "stänger" av när han är ute...han raggar...vill bli bekräftad...och sen har han sett om han kan få hem dem i säng..så levde han som singel...han säger att han har inte brytt sej efteråt....om han har sårat dessa kvinnor.Med mej säger han att han känslor...kan inte vara utan mej..vill att vi ska fortsätta..att jag ska glömma det där som hänt...men det är väldigt svårt för mej.Nu har han inte varit ut sen dess men jag tror aldrig att kan hålla sej därifrån....och nu när jag vet hur han är...HUR ska jag då må när han är ute??
Det här är ju ett stort problem för honom..han vill ju komma ifrån krogen.....han har ju bett mej hjälpa honom...men hur?? Och har vi någon chans?? Själv kan jag inte vara utan honom...men...klara jag av att vara med honom innan jag själv bryter ihop...jag mår verkligen dåligt själv av all denna ältan.
 138125. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: (Reply to: 138116 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 26 Apr 2009 13:22:38 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det viktigaste är att dina barn mår bra. Du blir olycklig, om det inte går bra för dem, därför att du koncentrerat dig för mycket på att försöka förändra mannen. Han behöver professionell hjälp.

Ta en paus från honom och säg att du gärna träffar honom igen, om han genomgår en framgångsrik behandling mot alkoholism. Fortsätter han sitt gamla liv, kommer han bara göra dig illa.
You are not logged in
Today's date: Wed, 26 Sep 2018 11:20:09 +0200
KOM 2002