Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Sexuell Lust & Läggning
  Re: Sexuell Lust & Läggning
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Sexuell Lust & Läggning

Thread Messages in thread:

reply Re: Sexuell Lust & Läggning , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 24 Feb 2009 23:22
question Sexuell Lust & Läggning , ****** , 24 Feb 2009 14:05
 136725. To top of pageTop   Next message down
Sexuell Lust & Läggning
From: ******
Date: Tue, 24 Feb 2009 14:05:15 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!

Jag hoppades att ni skulle kunna dra i några trådar så att jag möjligen kan få rätsida på min sexuella läggning eftersom detta påverkar min relation.

Jag har på senare tid kännt mig dragen till sexuella tankar om samma kön vid onani. Jag har aldrig varit förälskad i mitt eget kön utan vet med säkerhet att jag varit förälskad i motsatt kön vid ett fåtal tillfällen. Ibland känner jag olust till att ha sex med min partner men andra gånger har vi ett jättebra sexliv. När jag är tillsammans med min partner tvivlar jag aldrig på min sexuella läggning, men efter onani får jag dåligt samvete och funderar jag över vad min läggning egentligen är - eftersom jag inte känner mig dragen till samma kön känslomässigt utan bara kroppsligt. Det är inte så att jag inte tillåter mig att bli förälskad i mitt eget kön om det nu skulle vara så, eftersom mitt beteende gör att mina närmaste ibland har insett min kärlek till individen före mig. Min partner rakade nyligen av sig håret runt könsorganet vilket ledde till att jag blev mer attrahetrad och upphetsad. Jag mår ständigt dåligt i min partners frånvaro eftersom jag inte vet om mina känslor är tillräckliga och rättvisa, och därför funderar jag mycket över om jag förtjänar att leva tillsammans med min partner. Lite ledande hjälp på traven vore bra.

Har dessutom en fråga, kan man ha en sexuell läggning och en känslomässig?

tacksam för svar
 136741. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Sexuell Lust & Läggning (Reply to: 136725 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 24 Feb 2009 23:22:12 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Människor tänker på alla möjliga saker för att hetsa upp sig, innan de får orgasm. Det betyder inte att de är sådana eller att de vill ha det på det viset i verkligheten. Om din partner är nöjd och vill fortsätta vara tillsammans med dig, behöver du inte bekymra dig. Att man känner olust ibland betyder inget, om man har det jättebra andra gånger. Man kan ha en sexuell läggning och en känslomässig.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 10:02:54 +0100
KOM 2002