Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Bror som inte håller kontakten
  Re: Bror som inte håller kontakten
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Bror som inte håller kontakten

Thread Messages in thread:

reply Re: Bror som inte håller kontakten , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 10 Feb 2009 05:14
question Bror som inte håller kontakten , ****** , 09 Feb 2009 16:14
 136331. To top of pageTop   Next message down
Bror som inte håller kontakten
From: ******
Date: Mon, 9 Feb 2009 16:14:20 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Min äldre bror har sedan några år tillbaka en flickvän som är väldigt kontrollerande. Hon är, av någon outgrundlig anledning, svartsjuk på min bror när han umgås eller pratar med vår familj. När mina föräldrar ringer, vilket aldrig är oftare än 1 gång i veckan, ska hon leva om i bakgrunden o vill inte att han ska prata någon längre stund. Hon planerar ständigt in nya resor som gör att han inte kan komma hem till den stad mina föräldrar bor i och vi växt upp i och nu har det gått så långt att senaste gången vi hälsade på honom så sitter båda mina föräldrar och gråter på vägen hem för att de känner att deras son håller på att glida ifrån dom. Den här sommaren har mina föräldrar hyrt ett hus i Italien med anledning av deras 50-års-firande och min bror kommer troligtvis inte ens komma för att hans flickvän vill att de ska åka till massa andra ställen. Jag tycker det här är skitjobbigt, framförallt för mina föräldrars skull. Jag har föreslagit att dom ska prata med honom, men det är svårt för dom eftersom de inte vill göra allt värre, delvis att de ska sluta prata helt eller att han aldrig kommer att komma och hälsa på.

Jag känner att jag borde prata med honom, att det kanske blir mindre känsligt då, men jag vet inte vad jag ska säga. Vill inte göra något värre. Är irriterad på min bror som inte vågar stå upp mot sin flickvän och säga ifrån, av någon anledning så gör han alltid som hon vill. Även när det kommer till saker som att träffa sin familj. Hur ska jag hantera situationen?
 136349. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Bror som inte håller kontakten (Reply to: 136331 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 10 Feb 2009 05:14:59 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Enda sättet att få träffa din bror vore, om ni kunde få hans flickvän att känna sig älskad och välkommen. Så länge hon upplever hans familj som ett hot, kommer hon att använda sin makt över honom och hindra honom att träffa er. Annars är det tyvärr inte mycket ni kan göra.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 22:31:23 +0100
KOM 2002