Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Obalans
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Obalans

Thread Messages in thread:

reply Re: Obalans , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 04 Sep 2008 21:48
question Obalans , ****** , 03 Sep 2008 18:50
 129833. To top of pageTop   Next message down
Obalans
From: ******
Date: Wed, 3 Sep 2008 18:50:30 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i 4 år och haft det mycket upp & ner. Sista halvåret hade jag nästan gett upp då jag kände mig fruktansvärt illa behandlad. Ingen uppskattning, bekräftelse, ingen kärlek eller sex och han sa inte ens hej längre när han kom från jobb. Fick aldrig någon positiv respons på någonting och började mer & mer känna mig oduglig. Min dåliga självkänsla gjorde sig påmind och kände mig inte värd nånting längre. Han var även väldigt hemlighetsfull och fick till slut reda på att han haft ihop det med min bästa vän. Jag mådde riktigt dåligt, va konstant arg under denna tiden och bråkade med alla. Jag har tidigare haft två depressioner med självdestruktivt beteende och de tankarna började komma tillbaka så jag lämnade honom.

Detta hände för 3 månader sen.
Efter det började jag må bra, kunde känna mig glad och positiv för det mesta, gå ut med kompisar, festa lite och bara njuta av livet. Bodde i egen lägenhet och började vänja mig vid att vara ensam..

För cirka en månad sen träffade jag den mest underbara killen. Allting känns så rätt med honom och när vi ses är jag så lycklig & avslappnad. Han är väldigt kärleksfull och behandlar mig rätt. Men när vi inte ses saknar jag honom jättemycket. känner mig arg, stressad, frustrerad. ledsen, ensam och tankarna vandrar tillbaka till "jag är inte värd något" Jag har pratat med honom om detta och han förstår mig till 100% men hans jobb gör det omöjligt för oss att träffas ofta.

Jag är en väldigt stark tjej i allmänhet men just nu känns det riktigt jobbigt. Det börjar kännas som att jag är på väg in i depression nummer tre och det kommer jag inte tillåta. Samtidigt har jag hittat den mest underbara killen och tänker inte släppa honom.
Min hälsa går självklart före och om jag bara kunde hitta ett hälsosamt tänkande och lära mig hantera saknaden efter honom så hade det inte varit några problem, men det kan jag inte.

Vissa dagar är jag så ledsen och gråter hela tiden, andra dagar kan man skratta och le. Orkar inte med dessa svängningar längre.
Hur hittar man en balans??
 129898. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Obalans (Reply to: 129833 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 4 Sep 2008 21:48:00 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det verkar som din gamla relation spökar och förstör för dig i den här nya relationen som verkar mera lovande. Eftersom du inte kan släppa de destruktiva tankarna på egen hand, hoppas jag du har möjlighet att börja i psykoterapi.
You are not logged in
Today's date: Mon, 4 Mar 2024 10:17:29 +0100
KOM 2002