Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Forum för fri diskussion
  Pröva maskinell språköversättning
  Finns det hopp för oss?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Finns det hopp för oss?

Thread Messages in thread:

question Finns det hopp för oss? , 15 Jul 2008 05:32
 126311. To top of pageTop    
Finns det hopp för oss?
From: ------
Date: Tue, 15 Jul 2008 05:32:57 +0200

 
question
Den min maken är mycket behöva, och jag har för en tid sedan funnit ut honom är utnämningpersonaliaannonser till " fynd någon som talar to" och knyta kontakt. Han något att säga där är inget uppsåt på fusk. Jag kom på fåtal av hans svar, då jag fixade hans dator, och han ser till mig i varje.

Denna är den 2nd tiden som han har gjort den i våra 6 år av förbindelsen. I 2005 hade han en personaliaannons för en vecka, för han â€�realiserade att den inte var värd förlora hans wifeâ€�. Därefter i Juni av detta år hade han några lekar på Facebook, dig önskar mig, gör dig funderare som jag är attraktiv… klassar mig. I grundar ut, och han bad om ursäkt said honom var rättvis göra det för att finna någon för att tala till.

Jag är inte en behöva person, och jag vet inte hur man handlar med honom. Han skade är extremt lycklig, om den var rättvis honom, ungarna och Iet, om jag inte hade den min nära gruppen av vänner. I å ena sidan, behov att få bort, behöver någon tid för dem med min vänner.

Jag älskar honom, men detta nyaste ting har mig som oroas egentligen att han kan starta att fuska. Honom något att säga som han skar inte, korsade den aldrig his varar besvärad, men varför behöver han female vänner som skar lyssnar? Han har en vän som jag avskyr, därför att jag vet hon är efter honom, är allt teckenet där, och jag berättade honom att jag inte gillade henne eller önskade henne omkring, så han har väck till att se henne bak min baksida. Han något att säga honom gör facebooken, och myspace stoppar, därför att han gillar uppmärksamheten. Lik känselförnimmelse I förväntar han mig att dote över honom varje sekund av dagen, och det är den rättvisa inte möjligheten för mig. Jag har en familj, fungerar och school för att handla med för.
Jag frågade faktiskt honom, om han är så bedrövlig med mig, varför han sejouren som att gifta sig till mig och hans svar…, därför att jag älskar dig mer än liv sig själv. Om han älskar mig, why skade honom detta?

Jag önskar egentligen att få förgånget denna, men jag överrumplades av allt detta, mig tänkte att vi att gifta sig lyckligt. Vad kan jag göra för att hjälpa honom, att hjälpa vår förbindelse? Jag älskar egentligen honom.


You are not logged in
Today's date: Sat, 4 Feb 2023 04:29:23 +0100
KOM 2002