Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Relationer
  Re: Relationer
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Relationer

Thread Messages in thread:

reply Re: Relationer , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 22 Jun 2008 06:23
question Relationer , ****** , 21 Jun 2008 08:02
 125568. To top of pageTop   Next message down
Relationer
From: ******
Date: Sat, 21 Jun 2008 08:02:42 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag är gift med en man sedan 3 år tillbaka. vi har båda vuxna barn. Jag har två vuxna söner och han har två vuxna döttrar och en vuxen son.
Problemet är att hans barn vill styra våra liv. De ringer hela tiden och ska veta allt vad vi gör. När någon av hans döttrar är i närheten beter han sig som ett svin mot mig. Han som annars kallar mig älskling kan då kalla mig kärrningjävel, samma sak när han pratar i telefon med döttrarna. När han pratar med sin yngsta dotter som är 25 år och har ett eget barn kan man tro han pratar med en femåring. Han kan säga - du vet att pappa älskar dig mest av allt på jorden, min lilla älskling jag älskar dig så mycket, puss puss min älskling. Om något inte blir som hon vill så ringer hon och lipar och skriker och gapar och istället för att vara en vuxen förälder som säger till henne att lägga av så säger han bara ja min lilla älskling vi ska ändra på det du vet att pappa älskar dig mest av allt.
Hans båda döttrar pratar inte med varandra som jag ser det tävlar båda om pappa och nu har jag också kommit in som en rival. den yngsta dottern har stolt suttit och berättat för mig om förhållande hon har sabbat för sin pappa.
Det är en mycket kort version av vad som hänt men jag vet inte vad jag ska göra. Hur ska jag få min man att bli en vuxen förälder. När jag försöker prata med honom om det så blir han tvärarg och säger att jag bara är svartsjuk på hans barn.Jag är inte svartsjuk på hans barn men jag reagerar mycket stark på hans beteende till sin yngsta dotter för det är inget normalt beteende till en 25 åring med eget barn.
snälla ge mig ett råd

Irene
 125617. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Relationer (Reply to: 125568 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 22 Jun 2008 11:08:56 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Man kan inte ändra på andra människor genom att kritisera dem. Det brukar inte lyckas, eftersom kritik snarare förstärker det oönskade beteendet. Beröm det du tycker är bra istället.

Bestäm träff med din man när ni tar er tid för varandra och har det bra. Barnen är inte hos er och kan inte kontrollera er, även om de skulle vilja. Undvik att prata om barnen.

Kommentera inte din mans förhållande till sina barn. Lyssna inte på hans samtal med barnen och var inte med när han umgås med dem. Kanske kan du träffa dina barn, när han träffar sina. Eller ägna dig åt vänner och intressen.
You are not logged in
Today's date: Tue, 7 Jul 2020 11:22:24 +0200
KOM 2002