Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Vad kallar man detta beteende?
  Re: Vad kallar man detta beteende?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Vad kallar man detta beteende?

Thread Messages in thread:

reply Re: Vad kallar man detta beteende? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 18 Mar 2008 13:38
question Vad kallar man detta beteende? , ****** , 18 Mar 2008 09:40
 121025. To top of pageTop   Next message down
Vad kallar man detta beteende?
From: ******
Date: Tue, 18 Mar 2008 09:40:59 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Min partner skäller ständigt och minsta sak som han inte tycker är passande ältar han om och om igen skällandes och kallar allt jag gör för onormalt och ingen annan normal människa skulle göra så. "Alla han pratat med anser också att jag är sjuk i huvudet och undrar hur han står ut". Allt jag ska göra måste alltid hyperkontrolleras inget får göras utan hans medgivande eller godkännande annars levde man inte i en riktig tvåsamhet, inget egentid kan ske utan dramaqueeneffekter från honom.

Han kan inte ta mot gåvor el. hjälp så man kan inte få visa vänskap, att ta emot verkade få honom att komma i underläge/beroende. Samtidigt skällde han för att jag bara tänker på mig själv och skiter i honom.
Nu arbetar han borta på veckorna och då skäller han för att han skulle måsta dela hyra och andra gemensamma kostnader, han anser att han inte skulle betala för annat än det det han konsumerar på helgerna och resten skall åligga mig att stå för eftersom jag arbetar på hemorten och är den som vardagskonsumerar. Han tycker också att jag skall dela kostnaderna för hans företagsbil när han ligger ute på jobb. "Det går att åka med "gratis" när jag är hemma" men jag skall betala allt för att dra hem pengarna.
Han hotar alltid med att lämna och överge,antingen genom att stänga ute/tiga eller åka iväg eller gå och lägga sig och sova 4-5 tim samt kräva att då ska man gå på tå. Han hotar alltid med hämnd och hittar alltid på vad jag menade, sade, hade för avsikt, tänkte tyckte osv och efter dessa fabrikationer (alltid negativa) fördömer han och för sitt skällande "resonemang" på. På så sätt ska jag försvara mig mot sådant som inte har skett el. sluta med sådant som inte är och om jag gör det så är jag världens största lögnare som försöker dölja hur falsk jag är.
Allt kokar i honom och alla dessa påhittade fulheter som han attackerar med lever i honom ständigt. Han kommer alltid in på dessa sina påhittade samlade slagträn även om vi från början pratade om vädret. Skall jag prata måste det ske efter hans kriterier för hur man får prata annars ska vi låta bli. På detta sätt går det på hela tiden. Ingen är så charmig och omtänksam som han utåt mot alla.
Nu jag undrar vad är detta för slags människa som jag kom undan med blotta förskräckelsen? Den personen verkar fullkomligt overklig vad är han för slags person?






 121042. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Vad kallar man detta beteende? (Reply to: 121025 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 18 Mar 2008 13:38:34 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Vilka skäl har du för att stanna hos mannen?




You are not logged in
Today's date: Thu, 18 Apr 2024 10:59:40 +0200
KOM 2002