Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Sexproblem med sambon
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Sexproblem med sambon

Thread Messages in thread:

reply ** Re: Sexproblem med sambon , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 12 Feb 2008 07:57
question Sexproblem med sambon , ****** , 11 Feb 2008 06:59
 118586. To top of pageTop   Next message down
Sexproblem med sambon
From: ******
Date: Mon, 11 Feb 2008 06:59:01 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag har en fråga om sexliv. Jag är en 30-årig kvinna och har varit ihop med min sambo 1 år. Vi har jätte dåligt sexliv, nästan på gränsen till att vi inte har någonting.. Min sambo är deprimerad och har ångest, tar antidepressiva och dom gör att han ibland har problem med att behålla ståndet. Han vill sluta med att ta tabletter och få hjälp istället men orkar inte kontakta läkare, säger han. Vi har sex en gång/månad, ibland kan det gå längre tid än det.. Men jag upptäckte att han är väldig aktiv porrtittare.. Först hittade jag filer med tusentals nakna bilder på datorn och jag vet att han tittar på porrfilmer när jag sover. Han säger att det är hans privatliv och jag borde inte snoka. Jag har inget emot att han tittar på porrfilmer men bilder har jag svårt med. Och det måste vara nån måtta med tittandet men han kan göra det varje natt.. Jag skulle inte ha något emot allting om han hade tillfrädställt mig först! Förra veckan när jag hade lust att mysa så var han "inte på humör" och hade ångest (som vanligt) men två timmar senare (när jag gick och la mig) satt han vid datorn och lekte med sig själv.. Vill tillägga att idag har vi inte haft sex på över en månad. Jag är jätte ledsen, sårad och känner att jag inte orkar. Han fick mig känna sig oattraktiv och otillräcklig. Själv är jag en väldig sexuell person, med stora behov, det skrämmer mig men jag har börjat fantasiera om andra och att ha någon vid sidan om och det är inte lik mig att tänka så!! Jag älskar honom och vill hjälpa honom men vet inte hur jag ska hantera allt detta, har aldrig haft ett förhållande där sex var en bristvara. Varje gång jag tar upp ämnet sex eller porr då vill han inte prata, surar och bara skriker på mig. Jag är trött.. Snälla hjälp! Vad ska jag göra?
 118655. To top of pageTop Previous message Previous message  
** Re: Sexproblem med sambon (Reply to: 118586 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 12 Feb 2008 07:57:59 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Berätta för din sambo att du har börjat fantisera om andra män och låt honom avgöra, om han trots det föredrar porrbilderna.

Det är välkänt att anti-depressiva läkemedel kan ge sexproblem. Ibland kan val av ett annat anti-depressivt läkemedel vara bättre.

Läs mer om sexproblem med anti-depressiva läkemedel.

Läs mer om män och porr.




You are not logged in
Today's date: Fri, 29 Mar 2024 16:07:29 +0100
KOM 2002