Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ointresserad av själva sexet
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Ointresserad av själva sexet

Thread Messages in thread:

reply Re: Ointresserad av själva sexet , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Feb 2008 00:07
question Ointresserad av själva sexet , ****** , 10 Feb 2008 20:30
 118540. To top of pageTop   Next message down
Ointresserad av själva sexet
From: ******
Date: Sun, 10 Feb 2008 20:30:41 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag är en kvinna på 27 år som mer eller mindre hela livet varit bara varit måttligt intresserad av sex. Jag behöver veta om detta är ett vanligt problem eller något jag bör söka hjälp för? Jag har aldrig tyckt det varit obehagligt med sex men har heller inte haft speciellt stor sexlust (förutom vid nyförälskade perioder du jag mkt lätt och ofta blivit sexuellt upphetsad - men även då har inte själva sexet varit det primära). Att bli upphetsad och våt har aldrig varit "problemet"... men personligen njuter jag mycket mer av smekningar, oralsex och kyssar än själva sexet i sig. Jag tycker varken det är mer eller mindre skönt med sex, och då har jag ändå haft några långa förhållande med mkt bra sexpartners som jag verkligen med hela mitt hjärta älskat och känt mig nära och attraherade av (och även ett antal tillfälliga), testat alla möjliga positioner och sätt.. men aldrig känt att det gett mig så mycket. Jag har aldrig fått orgasm på detta sätt heller. Däremot får jag ofta orgasm vid klitorisstimulering (och då ofta multipla orgasmer). Är det något "fel" på mig som inte har någon stor lust för själva sexakten utan bara njuter av beröring, oralsex, massage, mys, sexlekar osv? Har pratat med många vänner om detta men ingen känner igen sig, dvs de njuter också av själva sexet (det ända jag får ut av sexet är "närhetskänslan" med partnern men som sagt det känns inte skönt utan som sagt helt neutralt. (om det kan vara av någon betydelse så har jag fått höra från två olika gynekologer att jag är ganska "trång" - fast det bör väl inte ha något med saken att göra?
Mkt tacksam för svar, känner mig konstig som inte funkar sexuellt som "alla andra".
 118550. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Ointresserad av själva sexet (Reply to: 118540 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 11 Feb 2008 00:07:24 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Många kvinnor fungerar som du. Det är inget fel på dig. Du är helt normal. Kvinnor brukar få orgasm vid klitorisstimulering men inte vid samlag, eftersom klitoris inte stimuleras på rätt sätt då.




You are not logged in
Today's date: Tue, 16 Apr 2024 09:44:26 +0200
KOM 2002