Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  vad ska jag göra med vårat sex problem?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  vad ska jag göra med vårat sex problem?

Thread Messages in thread:

reply Re: vad ska jag göra med vårat sex problem? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Feb 2008 00:25
question vad ska jag göra med vårat sex problem? , ****** , 08 Feb 2008 15:27
 118458. To top of pageTop   Next message down
vad ska jag göra med vårat sex problem?
From: ******
Date: Fri, 8 Feb 2008 15:27:07 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
hejsan, nu är det så att jag har lite frågor som ja skulle uppskatta att få svar på. jag och min flickvän har varit i hop i ett och ett halft år, jag e hennes första, jag har haft relationer innan, men de e inget specielt, jag är 18 hon är 17. vårt förhållande började bra och problemen vi har i dag är att vi inte har sex vilket leder till många frågor och problem och nu är det så att vi inte har haft sex på 4 månader, och inte bra sex sen 8 månader, alltså inte så bra som det var förrut, det var riktigt bra. det började med att hon fick ont vissa gånger och att hon inte sa något hon höll minen bara. vi är väldigt ofta kanske har hon inget intresse i mig längre, ser inget spännande? jag tror att hon älskar mig men då borde inte en sån här sak vara problem, dessutom är vi i den åldern vi är i? jag vill hitta svar och lösningar men det är svårt, vi har nu tagit en paus, störsa orsaken av det är nog den här orsaken som är grundern på våra problem,alltså att vi itne har sex. Det känns som att de inte är jag som är tillräckligt bra. dem gångerrna vi har försökt ha sex så känner hon bara illa till mods och det är ju jobbigt eftersom ja inte vill vara påträngande eller lägga press, ja vill ju bara prova för och se om problemet kan lösas, väligt ofta så onanerar hon åt mig vilkent blir rätt ofta eftersom vi umgås ofta. de sätter mig i situvationer som gör att jag skäms och blir full av skam och att hon gör det ibland utan att ha någon lust, men det är så himmla jobbigt att ligga där på sängen och krams och säga hur mycket vi älskar varann så får jag stor lust och hon ingen.
Hon har stora visioner i skolan, när det gäller träningar och dels så är hon inte bra på att planera, det är nog också orsaker att hon inte får någon lust alltså vardag stressen. Det är nog en blanding med stessen, den mentala pressen att vi ska försöka att ha sex, jag kanse inte är spännande, varken hon eller jag kan finna svar varför, vi skyllde på p pillerna ett tag men nu har hon varit utan i 2 månader och ingen skillnad..jag vet inte vad man ska gör men ja tror att de som är svårast är att få bort kännslan hos henne, hon ska inte känna sig illa till mods när vi försöker då är det ingen ide, där är de störsa problemet. Jag känner mig värdelöst och jag vill inte förlorara mitt livs kärlek på en sån här orsak, det har ju ändå varit så bra det bara kan bli, de borde gå att få fram igen ? allt tär på mig, jag älaksr henne så.

 118552. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: vad ska jag göra med vårat sex problem? (Reply to: 118458 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 11 Feb 2008 00:25:19 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

I er ålder brukar män ha mycket mera sexlust än kvinnor. En kvinna, som ställer upp på sex utan att vilja det, tappar snart lusten helt och hållet. Pröva den här metoden: ni kramas och kelar på ett sätt som din flickvän uppskattar. När du känner att du inte kan bärga dig längre, går du ensam ut i badrummet en stund.




You are not logged in
Today's date: Thu, 18 Apr 2024 02:09:40 +0200
KOM 2002