Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker

Thread Messages in thread:

reply Re: Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 18 Jan 2008 18:35
question Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker , ****** , 18 Jan 2008 16:41
 117138. To top of pageTop   Next message down
Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker
From: ******
Date: Fri, 18 Jan 2008 16:41:00 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!

Är det viktigt att man diskutera sina tidigare förhållanden grundligt?
Jag har träffat en kanontjej som tidigare har haft några riktigt trassliga förhållanden. Vi har varit tillsammans i 20 månader. Hennes sista förhållande har vi förhoppningsvis avslutat, trassligt med en riktig ”skitstövel”. Han hörde av sig med sms i november och ville träffas henne. Hon bad honom att inte återkomma mer. Förhoppningsvis har han fattat nu.

För 10 dagar sedan kom hennes förrförra förhållande upp. Jag kan inte låta bli att fråga henne om det när det har kommit upp. Jag ångrar mig bittert senare när jag inte kan somna, hjärtat galopperar, tankarna far fram. Nu har jag lugnat ner mig men det tar några dagar. Jag grubblar framför allt när jag inte kan sova.
Deras förhållande var väldigt tragiskt. Mannen dog, hans x-fru (tveksamt om han var skild) var alkoholist. Min tjej fick ringa hans jobb när hon inte hade hört av honom på några dagar. Det var då hon fick höra att han hade avlidit. Hans arbetskamrat som svarade gav väl en lite annan bild av mannen och hans yrkesgrupp.
Min tjej har gått hos en psykolog och har rett ut allt! Jag vet massor med mer om mannen, ena sonens namn och ålder, landställets plats, en pub, hotell för hans yrkesgrupp, en arbetskamrats namn, i vilken stadsdel hans lägenhet fanns, att dem hade bestämt sig för att flytta ihop strax innan han dog..
Vi diskuterar allt men detta tar hårt. Vill gärna att hon ska få berätta och vi ska kunna diskutera allt. Men ”brukar” man diskutera x-förhållanden så djupt? Den mannen som hon var gift och har barnen med har jag inga problem. Vi träffas ibland och pratat hur lätt som helst. Kroppen reagerar inte med något ”tok”!

I början av vårt förhållande gick jag och ”pratade ut”. Jag har sedan ett par förhållanden problem med otrohet. Vi såg en komedi och jag flippade ut helt när det var otrohet som dem skojade med.
Jag tog också upp något annat med psykologen. Min tjej tog efter ett par månader fram en dildo och ett par handklovar. Eftersom jag älskar sex med rätt person så tyckte jag att det var häftigt. En tjej som vet vad hon vill och gillar. Jag ställde lite senare en fråga och fick då höra att dem kom från ett tidigare förhållande! Är jag så inskränkt? Själv slänger jag det mesta, sexleksaker, filmer och andra saker som jag tycker hörde till just det förhållandet. Nytt förhållande, ny person med helt andra vinklar till livet!
Psykologen sa något om att samlaget var det intimaste…
Är jag så långt ifrån verkligheten? Diskuterar man x-en? Går sexleksakerna i arv?

Hälsningar

 117154. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Diskuter gamla förhållanden och sexleksaker (Reply to: 117138 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 18 Jan 2008 18:35:06 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Ett kärleksförhållande ska vara en unik relation mellan två personer. Jag har träffat många par som fått sitt sexliv förstört, därför att de har varit för öppna om tidigare förhållanden.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 11:44:58 +0100
KOM 2002