Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  hjälpa andra?
  Re: hjälpa andra?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (sad)  hjälpa andra?

Thread Messages in thread:

reply Re: hjälpa andra? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 17 Jan 2008 20:03
sad hjälpa andra? , ****** , 17 Jan 2008 12:26
 117017. To top of pageTop   Next message down
hjälpa andra?
From: ******
Date: Thu, 17 Jan 2008 12:26:55 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

sad
Hej!

Min "Vän" från förr som jag på senare tid inte haft mer än sporadisk kontakt med på senare år, ligger i skiljs mässa sen 1 år tillbaks, 3 barn inblandad sociala inblandad, nu sen 2 veckor tillbaks ha hon inte varit kontaktbar,fick tillslut tag på henne, 2 veckor sen fick hon veta att ex träffat en ny kvinna, därav säng liggande o orkar inte med nåt. min psykologiska känsla jag får panik, jag blir bitter arg o känner mig hjälp lös. detta måste bli nån ändring på. Hur gör jag? barnen bor hos henne, själv har jag 4 barn jobbar hel tid, men tid finns om man vill. Nu bestämde jag att om 3 dagar kommer jag o hämta henne o vi ska ut o åka runt i olika bostads områden, för att få en känsla om var hon kan förflytta sig, vet inte om jag börjar i rätt ände???

de äger huset tillsammans som om de säljer får minst 1.5 miljoner för, de har varit separerad i över 1 år o hon bara gått hemma o hoppas att han kommer hem, eftrsom inte det blir avlutat. jag får en känsla av att det är där det måste börjas, men e det riktigt? vill jag veta!

Hur blir det med barnen när det måste oxå byta miljö o skola o dyl. jag kan bara tänka att det skulle va bra för alla o börja om, men som sagt e det bara en känsla.
jag har tänk o tänk o känner att jag behöver råd, men vet inte var jag ska vända mig. hon säger att hon vill bo kvar för att det är så fint på sommaren, hm.... ja vart e det inte fint på sommaren?
men att bo kvar i ett hus han betalar för kan ju inte vara bra om de ska fortsätt sina liv var för sig?? Han kommer aldrig att återvända.

SNÄLLA ge mig råd, jag vill inte göra dom mer illa, vill finnas till o hjälpa, hon e så inne på denna man, o vet allt som är rätt o fel men har själv inte ork med nåt. ska jag backa eller putta på henne????

Ja backa ska jag inte men jag menar har jag rätt att säga åt henne att göra sig av med huset o skaffa nåt eget eller trampar jag in o förstör för dom , ja detta e nog svårt att svara på efter som varken du eller jag vet så jätte mycket av vad som sker innanför deras stängda dörrar. men ändå ger mej nåt e du snäll. Mvh

 117058. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: hjälpa andra? (Reply to: 117017 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 17 Jan 2008 20:03:39 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Att bryta upp med barnen just nu kan vara mer än din vän orkar. Barnen kan också behöva sina kamrater och invanda skolmiljö. Var lyhörd för hennes behov och vänta tills hon själv visar intresse av att flytta. Pressa henne inte utan lyssna på henne, så kommer hon så småningom själv fram till vad hon behöver, när det gäller bostad och annat.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 14:13:52 +0100
KOM 2002